mandag den 1. juni 2015

"fars dag" hos MG-Sport på Fyn.

Jeg kørte for mange år siden en del manøvre- og specialprøver, som medlem af en af de lokale motorklubber, men så kom der bla. hus,børn og en masse andet i vejen. Som sikker flere andre, syntes jeg det lød spændende, da Triumph-klubben indledte et samarbejde med MG Car Club, om at vi kunne deltage i deres arrangementer. Argumenter for og imod deltagelse er der selvfølgelig masser af, men nu skulle det være, så tidlig lørdag morgen drog jeg sammen med en klubkammerat til Bogense.

Dagen startede med et licens-kursus, for da jeg droppede min licens i 1992, betragtede jeg nu mig selv som nybegynder. Det er stadig de samme regler som da jeg fik min første licens i 1973, så jeg bestod sørme igen, så nu kan jeg melde mig ind i motorklubben og køre specialprøver igen!

Som du kan se kan man stille op i hvad som helst, også en Herald med plydsindtræk!

Klasseinddeling har man lavet om til seedning, så jeg kom til at køre imod andre begyndere og biler med få heste under hjelmen, i dette tilfælde 4 stk. MGA og 2 MGB.

Heralden overraskede mig på flere punkter. bla. kan den lave en masse hjulspin, når man sætter igang på tør asfalt og det kan måske skyldes de 10 år gamle Indonesiske discountdæk!

Til min overraskelse fik jeg den bedste placering på den store rundbane, som nr. 3, syv/hundrededele efter nr. 2. Vores klasse blev vundet af min bror, i hans fine MGA mkII og min placering kender jeg ikke, men det var nok 5 el. 6. Det var for øvrigt en Triumph der blev generelt hurtigst, men jeg håber at vi på trods af det bliver inviteret med en anden gang!


Dagens største tekniske problem, var en forlygtepære der sprang på Land Roveren! Heralden kører bare, så måske gør vi det igen. Det var helt sikker et af årets højdepunkter. Du skú prøve det!

 billederne er tyvstjålet fra Jacobs facebook-side.Ingen kommentarer:

Send en kommentar