tirsdag den 15. april 2014

Skræddersyet Herald sælges

Efter en periode uden job, fik jeg ved årsskiftet pludselig to, så i øjeblikket er der ikke tid til at rode med mine egne biler og derfor har jeg ikke haft noget at skrive om siden jul. For tiden har jeg jo kun èn kørende Triumph og så virker jo ikke særligt fornuftigt sætte den til salg! Forklaring følger..........


Da jeg jo kan bruge alle de monterede specialdele på min 1200 Cabriolet, har jeg planer om at lave bilen om til standard inden jeg sælger den. Men hvad nu hvis der er andre end mig der kan li´ en hurtig Herald, der også kan dreje uden "pendulakselhop". Min konklusion er at jeg sælger den med det udstyr køberen ønsker og sætter prisen derefter.


Det monterede udstyr består af:  Spitfire mklV 75 hk motor - su dobbeltkarburator - lettet svinghjul - rustfri sportsudstødning incl. bananmanifold - swingspring baghjulsophæng og kraftig krængningsstabilisator foran - alu-koblingshus - wolfrace fælge - ny kalesche - nye tæpper.
pris med alt udstyret: 69000,-
pris som du vil ha´ den: ?????

Og så var der lige forklaringen! 
Jeg har købt en kørende 13/60 saloon ubeset af en klubkammerat og den skal holde mig kørende til mine andre projekter bliver færdige ude i fremtiden. (Billeder følger når jeg får hentet den hjem.)2 kommentarer:

  1. Er der ikke noget om at den "ubesete" har eftermonteret 6 cylindre? hatten af for energi niveauet!!

    SvarSlet
  2. Jo, men jeg har købt den uden motor, så den bliver original igen.

    SvarSlet