søndag den 5. maj 2013

Hvad sker der.......en masse.

St.Bededags ferien var lidt hektisk for mit vedkommende. Fredag var vi til konfirmation i Jylland, tilfældigvis lige i nærheden af hvor flere af delene fra min Herald lå "på lager". Michael købte dem for flere år siden af "pedellen på Amager" og det er godt at rygterne spredes i Triumph-klubben for nu bliver de sat på bilen igen.
Det var bla. disse beslag der holder "styr" på dørene når karrosseriet vrider sig. Konfirmationsfesten var også god, så der var flere højdepunkter på den dag.

Lørdag morgen startede vi sammen med 120 andre gamle køretøjer på årets Odsherredsløb. Løbet er så populært at man skal tilmelde sig i Januar, for at være sikker på at komme med. Conny og Erik har nu lavet løbet 18 gange og de gør det supergodt. Vi var glade for at kaleschen var monteret, for temperaturen var jo stadig encifret.
Man behøver ikke køre til middelhavet for at finde en flot udsigt, der er bare et flot kig fra toppen af Høve Stræde.

Lørdag aften kom der lige et ekstra glædeligt punkt på den hektiske weekend, da vi fik barnebarn nummer tre (alle drenge), der bliver sikkert livligt i morfars garage om ti år!

Søndag havde jeg en stand på Swap-meet i Nyvang ved Holbæk, hvor det gik væsentligt bedre med snakken end med salget, men man får jo besøg af en masse rare veteranfolk man kender. (der var slet ikke tid til at tage billeder).1 kommentar:

  1. Jeg tror, admin af denne hjemmeside virkelig arbejder hårdt for hans hjemmeside, som her hvert materiale er kvalitet baseret ting.

    Hærdet Glas

    SvarSlet